Cursus stoelmassage

De Stoelmassage is bedoeld voor mensen met spanningsklachten als gevolg van stress of een niet optimale werkhouding en kan ook preventief worden toegepast.

Wat is een stoelmassage?

Het voordeel van een stoelmassage is dat kleding kan worden aangehouden en dat de massage makkelijk “tussendoor” kan worden toegepast. De stoelmassage is een ontspannende massage voor rug, nek, hoofd en eventueel armen en handen. Er wordt drukpuntmassage toegepast met petrissages en fricties.

De makkelijke toepasbaarheid maakt het toegankelijk voor iedereen. Daarom is het een toevoeging voor jouw eigen massagesalon/praktijk om deze aan te kunnen bieden! Ook zou je er voor kunnen kiezen om op locatie te masseren, bijvoorbeeld bij bedrijven. Bovendien is de massage erg leuk om te leren.

Studieduur, lesgeld en tijden

De cursus vindt plaats van 10:00 tot 16:00 uur.
De locatie hangt af van welke locatie je hebt gekozen bij jouw inschrijving.
Het lesgeld bedraagt €149,00*. Dit is inclusief:
- Lesmateriaal
- Koffie/thee
- Certificaat

* Voor aanvang van de cursus moet het volledige bedrag voldaan zijn.

Toelatingseisen

Om de cursus te volgen is een diploma Sport- of Wellnessmassage een pré. Heb je dit niet, maar wel voldoende ervaring in massage handgrepen en goede kennis van de anatomie, dan is het ook mogelijk om mee te doen aan de cursus. Er wordt verwacht een gedegen kennis te hebben van de anatomie, zonder dat daar extra uitleg aan gegeven hoeft te worden. Het is niet nodig om een model mee te nemen. Er wordt geoefend op medecursisten, omdat het zelf beleven van de massage een belangrijk onderdeel is van de cursus.

Inschrijven

Inschrijven voor deze cursus kan door het inschrijfformulier op deze pagina in te vullen. Je ontvangt zo spoedig mogelijk (uiterlijk binnen 3 werkdagen) een bevestiging per e-mail waarin de vervolgstappen duidelijk beschreven staan.

Certificaat

Na de cursus ben je in staat de stoelmassage op een zeer professionele manier toe te passen op de rug, nek en hoofd en krijg je een certificaat van deelname.

Schrijf je hier in

Aanhef Mevr.Dhr.

Voornaam

Voorletters

Achternaam

Adres

Plaats

Postcode

Telefoonnummer

E-mailadres

Naam op certificaat

Ik meld mij aan voor:
Zaterdag 12 maart 2021 - Locatie Emst, Veluwse BronDinsdag 7 december 2021 - Locatie Schiedam, Thermen Holiday

Licentienummer N.G.S. (indien van toepassing)

Eventuele bedrijfsnaam of afwijkend factuuradres.

Eventuele opmerkingen

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Bekijk de algemene voorwaarden