Cursus hotstone massage

Tijdens deze cursus leer je de basisprincipes van een hotstone en een hot/coldstone massage en krijg je zowel theorie- als praktijkles.

Wat is Hot/Coldstone?

Bij een Hot & Coldstone massage wordt afwisselend gebruik gemaakt van warme en koude stenen. De warme stenen zorgen ervoor dat bloedvaten en haarvaten zich verwijden. De bloedsomloop verbetert en afvalstoffen worden beter uit het lichaam afgevoerd. Dit in combinatie met koude stenen zorgt ervoor dat de bloedvaten zich weer zullen vernauwen. De afwisseling van warm en koud zorgt voor een diepe ontspanning van lichaam en geest. De Hot & Coldstone massage is zeer geschikt voor mensen met vermoeide benen, spierpijnen, rug- en nekklachten, slechte doorbloeding, vermoeidheid en/of hoofdpijnklachten. Er wordt in deze cursus aandacht besteed aan de achtergrond van een Hot- en Coldstone massage, de technieken van de massage en contra-indicaties.

Wat is Hotstone?

Hotstone is een ontspannende lichaamsmassage waarbij gebruik gemaakt wordt van warme basaltstenen om een therapeutisch effect op lichaam en geest te creëren. Een hotstone massage heeft als resultaat een verzachtende en diep ontspannende werking op spieren, lichaam en geest. Het resultaat is onmiskenbaar: de huid is extreem zacht, de geest is ontspannen, de bloedcirculatie is verbeterd en de spanning in de spieren is verminderd.

Studieduur, lesgeld en tijden

De cursus vindt plaats van 13:00 tot 16:30 uur.
De locatie hangt af van welke locatie je hebt gekozen bij jouw inschrijving.
Het lesgeld bedraagt €99,00*. Dit is inclusief:
- Lesmateriaal
- Koffie/thee
- Certificaat

* Voor aanvang van de cursus moet het volledige bedrag voldaan zijn.

Toelatingseisen

Om de cursus te volgen is massage ervaring of een massage opleiding vereist, dit om het praktijkgedeelte soepel en snel te laten verlopen. Het is niet nodig om een model mee te nemen. Er wordt geoefend op medecursisten, omdat het zelf beleven van de massage een belangrijk onderdeel is van de cursus.

Inschrijven

Inschrijven voor deze cursus kan door het inschrijfformulier op deze pagina in te vullen. Je ontvangt zo spoedig mogelijk (uiterlijk binnen 3 werkdagen) een bevestiging per e-mail waarin de vervolgstappen duidelijk beschreven staan.

Certificaat

Na het afronden van de cursus heb je de basisprincipes van een hotstone en een hot/coldstone massage geleerd en krijg je een certificaat van deelname.

Accreditatiepunten

Na het afronden van de cursus ontvang je als NGS sport- of wellnessmasseur 3 accreditatiepunten.

Schrijf je hier in

Aanhef Mevr.Dhr.

Voornaam

Voorletters

Achternaam

Adres

Plaats

Postcode

Telefoonnummer

E-mailadres

Naam op certificaat

Ik meld mij aan voor:
Donderdag 2 december - Locatie Schiedam, Thermen Holidaywoensdag 23 maart 2022 - Locatie Emst, Veluwse Bron

Licentienummer N.G.S. (indien van toepassing)

Eventuele bedrijfsnaam of afwijkend factuuradres.

Eventuele opmerkingen

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Bekijk de algemene voorwaarden