Basiscursus ontspanningsmassage

Altijd al willen leren masseren, maar nog niet toe aan een opleiding? Misschien ben je van plan de opleiding sport- of wellnessmassage te gaan doen en wil je er kennis mee maken? Of lijkt het je gewoon leuk om een keer te doen? Volg dan deze 2-daagse basiscursus ontspanningsmassage! Tijdens deze cursus worden handgrepen gebruikt vanuit de wellness- en sportmassage, zodat je na de cursus een basis ontspanningsmassage kunt geven.

Voor wie is de cursus bedoeld?

Wil je een basis ontspanningsmassage kunnen geven, maar ben je nog niet toe aan een hele opleiding? Dan is de basiscursus massage echt iets voor jou! Deze cursus kan ook gezien worden als een introductie op de opleidingen Sport- en Wellnessmassage. Wil je hierna de opleiding tot gediplomeerd N.G.S. masseur volgen dan heb je een goede basis en ontvang je tevens een aantrekkelijke korting!

Let op: na deze cursus ben je geen gediplomeerd masseur.

Studieduur, lesgeld en tijden

De cursus zal bestaan uit 2 lesdagen van 10.00 – 16.00 uur. Tijdens de lessen wordt zowel de theorie als de praktijk behandeld. De theorie zal bestaan uit massagetheorie en anatomie plus een klein stukje fysiologie en stress. De praktijk zal bestaan uit effleurages (strijkingen), waarbij basistechnieken worden gebruikt uit de opleidingen sport- en wellnessmassage.

De locatie hangt af van welke locatie je hebt gekozen bij jouw inschrijving.
Het lesgeld bedraagt 250,00*. Dit is inclusief:
- 2 cursusdagen
- Lesmateriaal
- Koffie/thee
- Certificaat

* Voor aanvang van de cursus moet het volledige bedrag voldaan zijn.

Toelatingseisen

Er is geen vooropleiding noodzakelijk voor deze cursus. Indien je geïnteresseerd bent in massage en het menselijk lichaam, dan is dit echt wat voor jou! Het is niet nodig om een model mee te nemen. Er wordt geoefend op medecursisten, omdat het zelf beleven van ontspanningsmassage een belangrijk onderdeel is van de cursus.

Inschrijven

Inschrijven voor deze cursus kan door het inschrijfformulier op deze pagina in te vullen. Je ontvangt zo spoedig mogelijk (uiterlijk binnen 3 werkdagen) een bevestiging per e-mail waarin de vervolgstappen duidelijk beschreven staan.

Certificaat

Na de cursus heb je kennis opgedaan van bepaalde basistechnieken van de ontspanningsmassage. Het is aan te raden dit na deze cursus zoveel mogelijk thuis te blijven oefenen om deze basisvaardigheden eigen te maken.  Na afloop van deze cursus ontvang je een certificaat van deelname.

Maak je na het volgen van de cursus de keuze om een N.G.S. opleiding te volgen bij het WellnessInstituut binnen een jaar, dan ontvang je een korting van € 150,00 op het lesgeld van de opleiding.

Schrijf je hier in

Aanhef Mevr.Dhr.

Voornaam

Voorletters

Achternaam

Adres

Plaats

Postcode

Telefoonnummer

E-mailadres

Naam op certificaat

Ik meld mij aan voor:
zaterdag 13 en zondag 14 november 2021-locatie Emst, Veluwse Bronzaterdag 13 en zondag 14 november 2021-locatie Schiedam, Thermen Holiday

Licentienummer N.G.S. (indien van toepassing)

Eventuele bedrijfsnaam of afwijkend factuuradres.

Eventuele opmerkingen

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Bekijk de algemene voorwaarden