Cursus bamboemassage

Bij deze massage uit Azië staan de vijf elementen centraal: hout, vuur, aarde, water en metaal. De Chinezen hebben eeuwen geleden al verbanden ontdekt tussen deze elementen en massage met bamboe. Tijdens de massagecursus leer je de technieken waarbij je gebruik maakt van bamboestokken. Bij de massage draait het om totale ontspanning en beleving. De bamboestokken vormen een verlengstuk van de handen en daardoor kan er een bepaalde druk worden uitgeoefend. Door deze technieken heeft de massage een dieper effect en kunnen spierstijfheden en knopen worden verminderd.

In Nederland is deze eeuwenoude massagevorm vrij nieuw. Daarom is het een toevoeging voor jouw eigen massagesalon/praktijk om deze aan te kunnen bieden! Bovendien is de massage in verschillende wellnesscentra in opkomst en erg leuk om te leren. Tijdens de cursus wordt gewerkt met verschillende formaten bamboestokken, waarbij rekening wordt gehouden met het doel van de massage en het te masseren oppervlak.

Voor wie is de cursus bedoeld?

De cursus is bedoeld voor masseurs die hun kennis en vaardigheden willen uitbreiden of een unieke massage willen aanbieden.

Studieduur, lesgeld en tijden
De cursus vindt plaats van 13:00 tot 16:30 uur.
De locatie hangt af van welke locatie je hebt gekozen bij jouw inschrijving.
Het lesgeld bedraagt 99,00*. Dit is inclusief:
- Lesmateriaal
- Koffie/thee
- Certificaat

* Voor aanvang van de cursus moet het volledige bedrag voldaan zijn.

Toelatingseisen
Om de cursus te volgen is massage ervaring of een massage opleiding vereist, dit om het praktijkgedeelte soepel en snel te laten verlopen. Het is niet nodig om een model mee te nemen. Er wordt geoefend op medecursisten, omdat het zelf beleven van de massage een belangrijk onderdeel is van de cursus.

Inschrijven
Inschrijven voor deze cursus kan door het inschrijfformulier op deze pagina in te vullen. Je ontvangt zo spoedig mogelijk (uiterlijk binnen 3 werkdagen) een bevestiging per e-mail waarin de vervolgstappen duidelijk beschreven staan.

Certificaat
Na het afronden van de cursus ben je in staat de bamboemassage toe te passen op het gehele lichaam met de juiste materialen en oliën en krijg je een certificaat van deelname. De unieke bamboestokken zijn aan te schaffen bij het WellnessInstituut voor een speciaal tarief van €27,50, zodat je de massage direct kan aanbieden in jouw salon.

Accreditatiepunten
Na het afronden van de cursus ontvang je als NGS sport- of wellnessmasseur 3 accreditatiepunten.

Schrijf je hier in

Aanhef Mevr.Dhr.

Voornaam

Voorletters

Achternaam

Adres

Plaats

Postcode

Telefoonnummer

E-mailadres

Naam op certificaat

Ik meld mij aan voor:
Dinsdag 8 maart 2022 - Locatie Schiedam, Thermen HolidayDinsdag 19 april 2022 - Locatie Emst, Veluwse Bron

Licentienummer N.G.S. (indien van toepassing)

Eventuele bedrijfsnaam of afwijkend factuuradres.

Eventuele opmerkingen

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Bekijk de algemene voorwaarden