Cursus aromatherapie

Tijdens de cursus Aromatherapie leer je de basisprincipes van een aromatherapie-massage en krijg je zowel theorie- als praktijkles voor het toepassen van de etherische oliën en het maken/mengen daarvan.

Als wellness masseur ben je continu bezig met beleving; sfeer, muziek en bovenal geurende oliën. Het is daarom een enorme toevoeging om etherische oliën te kunnen toepassen tijdens een (aroma)massage. De etherische oliën hebben niet alleen een unieke geur, maar hebben tevens een werking op de gesteldheid van de cliënt.

Voor wie is de cursus bedoeld?

De cursus is bedoeld voor masseurs die hun kennis en vaardigheden willen uitbreiden met aromatherapie en dit tijdens massages willen toepassen of een unieke massage willen aanbieden. De cursus bestaat uit een basis indeling waarbij niet alle geuren worden toegepast, maar de meest belangrijke geuren worden uitgelicht.

Studieduur, lesgeld en tijden

De cursus vindt plaats van 10:00 tot 16:00 uur.
De locatie hangt af van welke locatie je hebt gekozen bij jouw inschrijving.
Het lesgeld bedraagt €149,00*. Dit is inclusief:
- Lesmateriaal
- Koffie/thee
- Certificaat

* Voor aanvang van de cursus moet het volledige bedrag voldaan zijn.

Toelatingseisen

Om de cursus te volgen is massage ervaring of een massage opleiding vereist, dit om het praktijkgedeelte soepel en snel te laten verlopen. Het is niet nodig om een model mee te nemen. Er wordt geoefend op medecursisten, omdat het zelf beleven van de massage een belangrijk onderdeel is van de cursus.

Inschrijven

Inschrijven voor deze cursus kan door het inschrijfformulier op deze pagina in te vullen. Je ontvangt zo spoedig mogelijk (uiterlijk binnen 3 werkdagen) een bevestiging per e-mail waarin de vervolgstappen duidelijk beschreven staan.

Certificaat

Na het afronden van de cursus heb je de basisprincipes van een aromatherapie massage geleerd en krijg je een certificaat van deelname.

 

Schrijf je hier in

Aanhef Mevr.Dhr.

Voornaam

Voorletters

Achternaam

Adres

Plaats

Postcode

Telefoonnummer

E-mailadres

Naam op certificaat

Ik meld mij aan voor:
nog te plannen

Licentienummer N.G.S. (indien van toepassing)

Eventuele bedrijfsnaam of afwijkend factuuradres.

Eventuele opmerkingen

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Bekijk de algemene voorwaarden