Zwangerschapsmassage/Hydrokussenmassage

Tijdens deze cursus leer je specifieke technieken voor het geven van een massage bij vrouwen die zwanger zijn. Daarnaast is deze massage ook uitermate geschikt voor iedereen die niet op de buik kan liggen. Denk hierbij o.a. aan mensen met rugklachten en ouderen. 

De technieken die bij de zwangerschapsmassage worden gebruikt, helpen de vrouw zich meer op haar gemak te voelen bij de veranderingen in haar lichaam. Verschillende klachten die tijdens een zwangerschap ontstaan, kunnen hierdoor behoorlijk verminderd worden. Deze massage kan helpen bij rugklachten, verminderde bloedcirculatie, hoofdpijn, misselijkheid, beenkrampen of vermoeide benen, oedeem en verminderde stoelgang.

Tijdens de massage lig je comfortabel, op je rug, op het met warm water gevulde kussen. Het warme water van ca. 40 graden werkt aangenaam en ontspannend waardoor er een betere doorbloeding van de spieren ontstaat.

Het voordeel van deze massage is dat je je tijdens de volledige lichaamsmassage niet hoeft om te draaien, maar heerlijk ontspannen op je rug kunt blijven liggen.  Het materiaal van de kussens tezamen met de massage-olie maken het mogelijk om met de handen tussen het kussen en de rug te glijden en je op die manier intensief te masseren. Hierdoor is deze massage methode zeer geschikt gedurende de hele zwangerschap.

Ben je N.G.S. Sport- of Wellnessmasseur? Met deze cursus verdien je 3 N.G.S. accreditatiepunten!

Voor wie is de cursus bedoeld?
De cursus is bedoeld voor masseurs die zich verder willen ontwikkelen en hun aanbod aan massages willen vergroten.

Na de cursus
Kun je een volledige zwangerschapsmassage/hydrokussenmassage uitvoeren en ben je in staat om klachten, die ontstaan zijn door de zwangerschap, aanzienlijk verlichten.

Vooropleiding/toelatingseisen
Om de cursus te volgen is massage-ervaring vereist.
Het is niet nodig om een model mee te nemen. Er wordt geoefend op medecursisten omdat het zelf beleven van de massage een belangrijk onderdeel is van de cursus.

Studieduur & lesgeld
1 lesdag op een middag van 13.00 uur tot 16.30 uur. Lesgeld: € 99,00 inclusief gebruik koffie/thee en gebruik materiaal. Tevens ontvang je een wellnessentree voor het resort op locatie. Deze entreevoucher is 3 maanden geldig. Verlenging is niet mogelijk. De entree is alleen geldig in het resort op locatie en niet inwisselbaar voor contant geld. Reserveren via de link op de voucher is verplicht. Voor aanvang van de cursus moet het volledige bedrag zijn voldaan.

Cursuslocaties en data

Kies de gewenste datum en locatie op het contact formulier.

Certificaat
Na het succesvol afronden van de cursus ontvang je een certificaat.

Inschrijven
Inschrijven voor deze cursus kan door het inschrijfformulier in te vullen. Let op; inschrijving middels dit aanmeldformulier is bindend, met een wettelijke bedenktijd van 14 dagen. Wanneer je je inschrijft binnen 14 dagen voor aanvang van de cursus verwijzen wij je naar onze algemene/annuleringsvoorwaarden. Je ontvangt zo spoedig mogelijk (uiterlijk binnen 3 werkdagen) een bevestiging per e-mail waarin de vervolgstappen duidelijk beschreven staan. Het minimaal aantal deelnemers voor deze cursus is 6 personen.

Schrijf je hier in

Aanhef Mevr.Dhr.

Voornaam

Voorletters

Achternaam

Adres

Postcode

Plaats

Telefoonnummer

E-mailadres

Ik meld mij aan voor:
zaterdag 21 september 2019 - locatie Emst, Veluwse Bronvrijdag 27 september 2019 - locatie Schiedam, Thermen Holiday

Licentienummer N.G.S. (indien van toepassing)

Naam die op het certificaat wordt vermeld.

Eventuele bedrijfsnaam of afwijkend factuuradres.

Eventuele opmerkingen

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Bekijk de algemene voorwaarden


4