Stoelmassage

De Stoelmassage is bedoeld voor mensen met spanningsklachten als gevolg van stress of een niet optimale werkhouding en kan ook preventief worden toegepast.

Wat is stoelmassage?
Het voordeel van een stoelmassage is dat kleding kan worden aangehouden en dat de massage makkelijk “tussendoor” kan worden toegepast. De stoelmassage is een ontspannende massage voor rug, nek, hoofd en eventueel armen en handen. Er wordt drukpuntmassage toegepast met petrissages en fricties. 

De makkelijke toepasbaarheid maakt het toegankelijk voor iedereen. Daarom is het een toevoeging voor jouw eigen massagesalon/praktijk om deze aan te kunnen bieden! Ook zou je er voor kunnen kiezen om op locatie te masseren, bijvoorbeeld bij bedrijven. Bovendien is de massage erg leuk om te leren.

Bent je  N.G.S. Wellness- of Sportmasseur? Met deze cursus verdien je 6 accreditatiepunten!

Voor wie is de cursus bedoeld?
Heb je een diploma Sportmassage of Wellnessmassage? Dan kun je sowieso meedoen met deze cursus.
Heb je geen Sport- of Wellnessmassage diploma maar wel voldoende ervaring in massage handgrepen en goede kennis van de anatomie, dan is het ook mogelijk om mee te doen aan de cursus.
Dus wil je je massageaanbod uitbreiden en vind je het leuk om massages af te wisselen door meerdere specialisaties te verkrijgen, dan is dit iets voor jou !

Na deze cursus
Ben je in staat de stoelmassage op een zeer professionele manier toe te passen op de rug, nek en hoofd, heb je ruim voldoende kennis van de werking en ben je in het bezit van het certificaat stoelmassage.

Vooropleiding/toelatingseisen
Om de cursus te volgen is een massage diploma Wellness- of Sportmassage een pré. Heb je geen Sport- of Wellnessmassage diploma maar wel voldoende ervaring in massage handgrepen en goede kennis van de anatomie, dan is het ook mogelijk om mee te doen aan de cursus. Er wordt verwacht een gedegen kennis te hebben van de anatomie, zonder dat daar extra uitleg aan gegeven hoeft te worden.
Het is niet nodig om een model mee te nemen. Er wordt geoefend op medecursisten omdat het zelf beleven van de massage een belangrijk onderdeel is van de cursus.

Studieduur & lesgeld
1 lesdag (10.00 – 16.00 uur). Lesgeld (speciale introductieprijs!) : € 149,00 inclusief gebruik koffie/thee en gebruik materiaal. Tevens ontvang je een Wellnessentree voor het resort op locatie, deze entreevoucher is 3 maand geldig. (De entree is alleen geldig in het resort op locatie en niet inwisselbaar voor contant geld. Reserveren via de link op de voucher is verplicht. Verlenging is niet mogelijk). De massagestoelen zijn niet bij ons verkrijgbaar.
Voor aanvang van de cursus moet het volledige bedrag zijn voldaan, je krijgt daarvoor een factuur per mail toegezonden.

Cursuslocaties en data

Kies de gewenste datum en locatie op het contact formulier.

Inschrijven
Inschrijven voor deze cursus kan door onderstaand inschrijfformulier in te vullen. Let op; inschrijving middels dit aanmeldformulier is bindend, met een wettelijke bedenktijd van 14 dagen. Wanneer je je inschrijft binnen 14 dagen voor aanvang van de cursus verwijzen wij je  naar onze algemene/annuleringsvoorwaarden. Je ontvangt zo spoedig mogelijk (uiterlijk binnen 3 werkdagen) een bevestiging per e-mail waarin de vervolgstappen duidelijk beschreven staan. Let op: het minimaal aantal deelnemers voor deze cursus is 6 personen.

Schrijf je hier in

Aanhef Mevr.Dhr.

Voornaam

Voorletters

Achternaam

Adres

Postcode

Plaats

Telefoonnummer

Emailadres

Ik meld mij aan voor:
woensdag 9 oktober 2019- locatie Schiedam, Thermen Holidaydonderdag 26 september 2019-locatie Emst, Veluwse Bron

Licentienummer N.G.S. (indien van toepassing)

Naam die op het certificaat wordt vermeld inclusief voorletters.

Eventuele bedrijfsnaam of afwijkend factuuradres.

Eventuele opmerkingen

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Bekijk de algemene voorwaarden