Basis cursus Lomi Lomi Massage

Wat is Lomi Lomi Massage?
De Lomi Lomi massage vindt haar oorsprong in Hawaii en is een rustige ritmische massage, die gericht is op ontspanning en genezing. Het is een volledige lichaamsbehandeling die uitgevoerd wordt met mooie, lange, vloeiende bewegingen over de volledige lengte van het lichaam. Er wordt voornamelijk met de onderarmen gemasseerd. De bewegingen kun je vergelijken met de golven van de oceaan die energieblokkades opheffen, spanning in het lichaam wegspoelen en de natuurlijke energiestroom in het lichaam stimuleren.

De Lomi Lomi massage heeft een stimulerende werking op de spieren, het zenuwstelsel, de zintuigen, de bloedsomloop en de organen. Daarnaast verbetert de massage de toevoer van zuurstof, de stofwisseling en afvoer van de afvalstoffen.

Tijdens deze introductiecursus leer je de basistechnieken van de LomiLomi massage.

Ben je N.G.S. Sport- of Wellnessmasseur? Met deze cursus verdien je 3 N.G.S. accreditatiepunten!

Voor wie is de cursus bedoeld?
Je kunt de Lomi Lomi massage cursus volgen als je praktijkervaring met massages hebt.  Vind je het leuk om variatie aan te brengen in je massages door meerdere specialisaties te verkrijgen?  Dan is de introductiecursus Lomi Lomi massage echt iets voor jou!

Na de cursus
Na de introductiecursus Lomi Lomi massage kun je de basis van een Lomi Lomi massage uitvoeren op het gehele lichaam en heb je behoorlijke kennis van de Hawaiiaanse massagetechnieken. Na afronding ontvang je een certificaat van het WellnessInstituut.

Vooropleiding/toelatingseisen
Om de cursus te volgen is massage-ervaring vereist.
Het is niet nodig om een model mee te nemen. Er wordt geoefend op medecursisten omdat het zelf beleven van de massage een belangrijk onderdeel is van de cursus.

Studieduur & lesgeld
De cursus vindt ’s middags plaats, van 13.00 uur tot 16.30 uur. Het lesgeld bedraagt € 99,00. Dit is inclusief het lesmateriaal en het gebruik van koffie of thee.

Tevens ontvang je een wellnessentree voor het resort waar je de cursus volgt. Deze entreevoucher is 3 maanden geldig, verlenging is niet mogelijk. De entree is alleen geldig in het resort op locatie en niet inwisselbaar voor contant geld. Reserveren via de link op de voucher is verplicht.

Voor aanvang van de cursus moet het volledige bedrag zijn voldaan.

Cursuslocaties en data

Kies de gewenste datum en locatie op het contact formulier.

Inschrijven
Inschrijven voor deze cursus kan door het inschrijfformulier in te vullen. Je ontvangt zo spoedig mogelijk (uiterlijk binnen 3 werkdagen) een bevestiging per e-mail waarin de vervolgstappen duidelijk beschreven staan. Het minimaal aantal deelnemers voor deze cursus is 6 personen.

Let op: Inschrijving middels dit aanmeldformulier is bindend, met een wettelijke bedenktijd van 14 dagen. Wanneer je je inschrijft binnen 14 dagen voor aanvang van de cursus verwijzen wij je naar onze algemene/annuleringsvoorwaarden.

Schrijf je hier in

Aanhef Mevr.Dhr.

Voornaam

Voorletters

Achternaam

Adres

Postcode

Plaats

Telefoonnummer

E-mailadres

Ik meld mij aan voor:
donderdag 10 oktober 2019- locatie Emst, Veluwse Bronzaterdag 21 september 2019- locatie Schiedam, Thermen Holiday

Licentienummer N.G.S. (indien van toepassing)

Naam die op het certificaat wordt vermeld inclusief voorletters.

Eventuele bedrijfsnaam of afwijkend factuuradres.

Eventuele opmerkingen

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Bekijk de algemene voorwaarden