Indiase Hoofdmassage

Een Indiase hoofdmassage is een massage waar het hoofd, de nek en de schouders aan bod komen.

Wat is Indiase Hoofdmassage?
Veel mensen hebben regelmatig last van hoofdpijn, stress en spanning. Deze hopen zich op in het hoofd, nek en schouders. De blokkades opheffen door deze te masseren zorgt voor directe ontspanning. Tijdens de massage van de schouders, nek en hoofdhuid wordt niet alleen voor ontspanning gezorgd, maar ook wordt de doorbloeding gestimuleerd waardoor de afvalstoffen makkelijker en sneller worden afgevoerd. In deze cursus worden vele drukpunten en spieren behandeld.

De Indiase hoofdmassage wordt traditioneel zittend en met snelle bewegingen uitgevoerd. De massage wordt veelal in Indiase kapsalons aangeboden en er wordt veel olie gebruikt, ook om het haar te voeden. Let op! De cursus bij het WellnessInstituut wordt liggend op de massagebank uitgevoerd en de bewegingen zullen meer rust bevatten om zo tot volledige ontspanning te komen.

Ben je N.G.S. Sport- of Wellnessmasseur? Deze cursus is aangevraagd voor 3 accreditatiepunten!

Voor wie is de cursus bedoeld?
Heb je reeds ervaring in massages en wil je je massageaanbod graag uitbreiden, wil je kennis verkrijgen over Ayurveda en het behandelen van bepaalde (hoofdpijn) klachten? Meld je dan nu aan! Let op: Massage ervaring is gewenst, maar niet verplicht.

Studieduur & lesgeld
1 lesdag op een middag (13.00 – 16.30 uur). Lesgeld: € 99,00 inclusief gebruik koffie/thee en gebruik materiaal.  Tevens ontvang je een Wellnessentree voor het resort op locatie, deze entreevoucher is 3 maand geldig. (De entree is alleen geldig in het resort op locatie en niet inwisselbaar voor contant geld. Reserveren via de link op de voucher is verplicht.  Verlenging is niet mogelijk).
Voor aanvang van de cursus moet het volledige bedrag zijn voldaan.

Vooropleiding/toelatingseisen
Om de cursus te volgen is massage-ervaring niet noodzakelijk.
Het is niet nodig om een model mee te nemen. Er wordt geoefend op medecursisten omdat het zelf beleven van de massage een belangrijk onderdeel is van de cursus.

Cursuslocaties en data

Kies de gewenste datum en locatie op het contact formulier.

Certificaat
Na het succesvol afronden van de cursus ontvangje een certificaat van deelname.

Inschrijven
Inschrijven voor deze cursus kan door onderstaand inschrijfformulier in te vullen. Let op; inschrijving middels dit aanmeldformulier is bindend, met een wettelijke bedenktijd van 14 dagen. Wanneer je je inschrijft binnen 14 dagen voor aanvang van de cursus verwijzen wij je naar onze algemene/annuleringsvoorwaarden. Je ontvangt zo spoedig mogelijk (uiterlijk binnen 3 werkdagen) een bevestiging per e-mail waarin de vervolgstappen duidelijk beschreven staan. Let op: het minimaal aantal deelnemers voor deze cursus is 6 personen.

Schrijf je hier in

Aanhef Mevr.Dhr.

Voornaam

Voorletters

Achternaam

Adres

Postcode

Plaats

Telefoonnummer

E-mailadres

Ik meld mij aan voor:
zaterdag 29 juni 2019 - locatie Schiedam, Thermen Holidaywoensdag 19 juni 2019 - locatie Emst, Veluwse Bron

Licentienummer N.G.S. (indien van toepassing)

Naam die op het certificaat wordt vermeld inclusief voorletters.

Eventuele bedrijfsnaam of afwijkend factuuradres.

Eventuele opmerkingen

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Bekijk de algemene voorwaarden