Hotstone en hot-/coldstone massage


Tijdens deze cursus leer je de technieken van een Hotstone en Hot & Coldstone massage toe te passen.

Wat is Hot & Coldstone?
Bij een hot & coldstone massage wordt afwisselend gebruik gemaakt van warme en koude stenen. De warme stenen zorgen ervoor dat bloedvaten en haarvaten zich verwijden. De bloedsomloop verbetert en afvalstoffen worden beter uit het lichaam afgevoerd. Dit in combinatie met koude stenen zorgt ervoor dat de bloedvaten zich weer zullen vernauwen. De afwisseling van warm en koud zorgt voor een diepe ontspanning van lichaam en geest. De hot & coldstone massage is zeer geschikt voor mensen met vermoeide benen, spierpijnen, rug- en nekklachten, slechte doorbloeding, vermoeidheid en/of hoofdpijnklachten. Er wordt in deze cursus aandacht besteed aan de achtergrond van een hot- en coldstone massage, de technieken van de massage en contra-indicaties.

Wat is Hotstone?
Hotstone is een ontspannende lichaamsmassage waarbij gebruik gemaakt wordt van warme basaltstenen om een therapeutisch effect op lichaam en geest te creëren. Een hotstone massage heeft als resultaat een verzachtende en diep ontspannende werking op spieren, lichaam en geest. Het resultaat is onmiskenbaar: de huid is extreem zacht, de geest is ontspannen, de bloedcirculatie is verbeterd en de spanning in de spieren is verminderd.

Voor wie is de cursus bedoeld?
Heb je enige praktijkervaring met massages, wil je je massageaanbod uitbreiden en vind je het leuk om massages af te wisselen door meerdere specialisaties te verkrijgen, dan is dit iets voor jou!

Ben je N.G.S. Wellness- of Sportmasseur? Met deze cursus verdien je 3 accreditatiepunten!
(Ook voor Wellnessmasseurs als herhalingscursus mogelijk)

Na deze cursus
Ben je in staat de hotstone en hot & coldstone massage op een zeer professionele manier toe te passen op het gehele lichaam met de juiste materialen en oliën, heb je ruim voldoende kennis van de werking van de stenen en ben je in het bezit van het certificaat hotstone en hot & coldstone massage.

Vooropleiding/toelatingseisen
Om de cursus te volgen is massage-ervaring vereist.
Het is niet nodig om een model mee te nemen. Er wordt geoefend op medecursisten omdat het zelf beleven van de massage een belangrijk onderdeel is van de cursus.

Studieduur & lesgeld
1 lesdag op een middag (13.00 – 16.30 uur). Lesgeld: € 99,00 inclusief gebruik koffie/thee en gebruik materiaal. Tevens ontvang je een wellnessentree voor het resort op locatie, deze entreevoucher is 3 maand geldig. (De entree is alleen geldig in het resort op locatie en niet inwisselbaar voor contant geld. Reserveren via de link op de voucher is verplicht.  Verlenging is niet mogelijk).
Voor aanvang van de cursus moet het volledige bedrag zijn voldaan.

Cursuslocaties en data

Kies de gewenste datum en locatie op het contact formulier.

Certificaat
Na het succesvol afronden van de cursus ontvang je een certificaat van deelname.

Inschrijven
Inschrijven voor deze cursus kan door het inschrijfformulier in te vullen. Let op; inschrijving middels dit aanmeldformulier is bindend, met een wettelijke bedenktijd van 14 dagen. Wanneer je je inschrijft binnen 14 dagen voor aanvang van de cursus verwijzen wij je naar onze algemene/annuleringsvoorwaarden. Je ontvangt zo spoedig mogelijk (uiterlijk binnen 3 werkdagen) een bevestiging per e-mail waarin de vervolgstappen duidelijk beschreven staan. Let op: het minimaal aantal deelnemers voor deze cursus is 6 personen.

Schrijf je hier in

Aanhef Mevr.Dhr.

Voornaam

Voorletters

Achternaam

Adres

Postcode

Plaats

Telefoonnummer

E-mailadres

Ik meld mij aan voor:
dinsdag 1 oktober 2019 - locatie Schiedam, Thermen Holidaydonderdag 12 september 2019 - locatie Emst, Veluwse Bron

Licentienummer N.G.S. (indien van toepassing)

Naam die op het certificaat wordt vermeld inclusief voorletters.

Eventuele bedrijfsnaam of afwijkend factuuradres.

Eventuele opmerkingen

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Bekijk de algemene voorwaarden