Bamboemassage

De bamboemassage komt oorspronkelijk uit China en zorgt voor een totale ontspanning. Door het gebruik van bijzondere technieken is de massage een unieke wellnessbeleving.

Wat is een bamboemassage?
Bij deze massage uit Azië staan de vijf elementen centraal: hout, vuur, aarde, water en metaal. De Chinezen hebben eeuwen geleden al verbanden ontdekt tussen deze elementen en massage met bamboe. Tijdens de massagecursus leer je de technieken waarbij je gebruik maakt van bamboestokken. Bij de massage draait het om totale ontspanning en beleving. De bamboestokken vormen een verlengstuk van de handen en daardoor kan er een bepaalde druk worden uitgeoefend. Door deze technieken heeft de massage een dieper effect en kunnen spierstijfheden en knopen worden verminderd.

In Nederland is deze eeuwenoude massagevorm vrij nieuw. Daarom is het een toevoeging voor jouw eigen massagesalon/praktijk om deze aan te kunnen bieden! Bovendien is de massage in verschillende wellnesscentra in opkomst en erg leuk om te leren. Tijdens de cursus wordt gewerkt met verschillende formaten bamboestokken, waarbij rekening wordt gehouden met het doel van de massage en het te masseren oppervlak.

Ben je N.G.S. Wellness- of Sportmasseur? Met deze cursus verdien je  3 accreditatiepunten!

Voor wie is de cursus bedoeld?
Heb je enige praktijkervaring met massages, wil je je massageaanbod uitbreiden en vind je het leuk om massages af te wisselen door meerdere specialisaties te verkrijgen, dan is dit iets voor jou!

Na deze cursus
Ben je in staat de bamboemassage op een zeer professionele manier toe te passen op het gehele lichaam en met de juiste materialen en oliën, heb je ruim voldoende kennis van de werking en ben je in het bezit van het certificaat bamboemassage. Na het volgen van de cursus zijn deze unieke bamboestokken aan te schaffen voor het speciale tarief van € 27,50, zodat je de massage meteen kan aanbieden in jouw eigen salon/praktijk.

Vooropleiding/toelatingseisen
Om de cursus te volgen is massage-ervaring vereist.
Het is niet nodig om een model mee te nemen. Er wordt geoefend op medecursisten omdat het zelf beleven van de massage een belangrijk onderdeel is van de cursus.

Studieduur & lesgeld
1 lesdag op een middag (13.00 – 16.30 uur). Lesgeld: € 99,00 inclusief gebruik koffie/thee en gebruik materiaal. Tevens ontvang je een Wellnessentree voor het resort op locatie. Deze entreevoucher is 3 maand geldig. (De entree is alleen geldig in het resort op locatie en niet inwisselbaar voor contant geld. Reserveren via de link op de voucher is verplicht. De voucher is een maand geldig. Verlenging is niet mogelijk).
Voor aanvang van de cursus moet het volledige bedrag zijn voldaan. Je krijgt daarvoor een factuur per mail toegezonden.

Cursuslocaties en data

Kies de gewenste datum en locatie op het contact formulier.

Inschrijven
Inschrijven voor deze cursus kan door het inschrijfformulier in te vullen. Let op; inschrijving middels dit aanmeldformulier is bindend, met een wettelijke bedenktijd van 14 dagen. Wanneer je je inschrijft binnen 14 dagen voor aanvang van de cursus verwijzen wij je naar onze algemene/annuleringsvoorwaarden. Je ontvangt zo spoedig mogelijk (uiterlijk binnen 3 werkdagen) een bevestiging per e-mail waarin de vervolgstappen duidelijk beschreven staan. Let op: het minimaal aantal deelnemers voor deze cursus is 6 personen.

Schrijf je hier in

Eventuele bedrijfsnaam of afwijkend factuuradres.

Aanhef Mevr.Dhr.

Voornaam

Voorletters

Achternaam

Adres

Postcode

Plaats

Telefoonnummer

Emailadres

Ik meld mij aan voor:
zaterdag 5 oktober 2019 - locatie Schiedam, Thermen Holidaydinsdag 17 september 2019 - locatie Emst, Veluwse Bron

Licentienummer N.G.S. (indien van toepassing)

Naam die op het certificaat wordt vermeld inclusief voorletters.

Licentienummer N.G.S. (indien van toepassing)

Eventuele opmerkingen

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Bekijk de algemene voorwaarden