Basis cursus masseren

Altijd al willen leren masseren, maar nog niet toe aan een opleiding? Misschien ben je van plan de opleiding sport- of wellnessmassage te gaan doen en wil je er kennis mee maken? Of lijkt het je gewoon leuk om een keer te doen? Volg dan deze 2-daagse basiscursus! Tijdens deze cursus worden technieken gebruikt vanuit de wellness- en sportmassage, zodat je na de cursus een gedegen ontspanningsmassage van rug en nek kunt geven.

Voor wie is de cursus bedoeld?

Zie je het wel zitten om het vak masseren te leren, maar ben je nog niet toe aan een hele opleiding? Of wil je een ontspanningsmassage kunnen geven voor thuisgebruik? Dan is de basiscursus massage echt iets voor jou! Deze cursus kan ook gezien worden als een introductie op de opleidingen Sport- en Wellnessmassage. Wil je hierna de opleiding tot gediplomeerd N.G.S. masseur volgen dan heb je een goede basis en ontvang je tevens een aantrekkelijke korting!

Let op: na deze cursus ben je geen gediplomeerd masseur.


Studieduur, lesgeld en tijden

De cursus zal bestaan uit 2 lesdagen van 10.00 – 16.00 uur. Tijdens de lessen wordt zowel de theorie als de praktijk behandeld. De theorie zal bestaan uit massagetheorie en anatomie plus een klein stukje fysiologie en stress. De praktijk zal bestaan uit effleurages (strijkingen) van de rug en nek, waarbij basistechnieken worden gebruikt uit de opleidingen sport- en wellnessmassage.

De locatie hangt af van welke locatie je hebt gekozen bij jouw inschrijving.
Het lesgeld bedraagt 250,00*. Dit is inclusief:
- 2 cursusdagen
- Lesmateriaal
- Koffie/thee
- Certificaat
- Wellnessentree**

* Voor aanvang van de cursus moet het volledige bedrag voldaan zijn.
** De entreevoucher is 3 maanden geldig, alleen geldig in het resort op de locatie waar je de cursus volgt en niet inwisselbaar voor contant geld. Reserveren via de link op de voucher is verplicht.

Toelatingseisen
Er is geen vooropleiding noodzakelijk voor deze cursus. Indien je geïnteresseerd bent in massage en het menselijk lichaam, dan is dit echt wat voor jou! Het is niet nodig om een model mee te nemen. Er wordt geoefend op medecursisten, omdat het zelf beleven van de massage een belangrijk onderdeel is van de cursus.

Inschrijven
Inschrijven voor deze cursus kan door het inschrijfformulier op deze pagina in te vullen. Je ontvangt zo spoedig mogelijk (uiterlijk binnen 3 werkdagen) een bevestiging per e-mail waarin de vervolgstappen duidelijk beschreven staan.

Certificaat
Na de cursus heb je kennis opgedaan van bepaalde technieken van het masseren. Het is aan te raden dit na deze cursus en tussen de cursusdagen door zoveel mogelijk in de praktijk uit te voeren en veelvuldig te oefenen om handgrepen en technieken eigen te maken.  Na de cursus ben je in staat een ontspanningsmassage te geven met effleurages/strijkingen voor rug en nek en heb je een basiskennis over de anatomie. Ook krijg je een certificaat van deelname.

Maak je na het volgen van de cursus de keuze om een N.G.S. opleiding te volgen bij het WellnessInstituut binnen een jaar, dan ontvang je een korting van € 150,00 op het lesgeld van de opleiding.

Schrijf je hier in

Aanhef Mevr.Dhr.

Voornaam

Voorletters

Achternaam

Adres

Postcode

Plaats

Telefoonnummer

E-mailadres

Naam op certificaat

Ik meld mij aan voor:
voor interesse of informatie graag een e-mail naar info@wellnessinstituut.nl- locatie Schiedam, Thermen Holidayvoor interesse of informatie graag een e-mail naar info@wellnessinstituut.nl - locatie Emst, Veluwse Bron

Licentienummer N.G.S. (indien van toepassing)

Eventuele bedrijfsnaam of afwijkend factuuradres.

Eventuele opmerkingen

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Bekijk de algemene voorwaarden