Basiscursus massage (2 dagen), een introductie in de klassieke ontspanningsmassage

Altijd al willen leren masseren, maar nog niet toe aan een opleiding? Misschien ben je van plan de opleiding sport- of wellnessmassage te gaan doen en wil je er kennis mee maken? Of lijkt het je gewoon leuk om een keer te doen? Volg dan deze 2-daagse basiscursus! Tijdens deze cursus worden technieken gebruikt vanuit de wellness- en sportmassage, zodat je na de cursus een gedegen ontspanningsmassage van rug en nek kunt geven. 

Zie je het wel zitten om het vak masseren te leren, maar ben je nog niet toe aan een hele opleiding? Of wil je een ontspanningsmassage kunnen geven voor thuisgebruik? Dan is de basiscursus massage echt iets voor jou!
Deze cursus kan ook gezien worden als een introductie op de opleidingen Sport- en Wellnessmassage. Wil je hierna de opleiding tot gediplomeerd NGS masseur volgen dan heb je een goede basis en ontvang je tevens een aantrekkelijke korting!

Let op: na deze cursus ben je geen gediplomeerd masseur

De cursus zal bestaan uit 2 lesdagen van 10.00 – 16.00 uur. Tijdens de lessen wordt zowel de theorie als de praktijk behandeld. De theorie zal bestaan uit massagetheorie en anatomie plus een klein stukje fysiologie en stress.
De praktijk zal bestaan uit effleurages (strijkingen) van de rug en nek, waarbij basistechnieken worden gebruikt uit de opleidingen sport- en wellnessmassage.

Voor wie is de cursus bedoeld?
Er is geen vooropleiding noodzakelijk voor deze cursus. Indien je geïnteresseerd bent in massage en het menselijk lichaam, dan is dit echt wat voor jou!

En heb je hierna echt de smaak te pakken? Wij bieden ook de opleidingen Sport- en Wellnessmassage aan. Bij deze opleidingen word je opgeleid tot gediplomeerd masseur, geaccrediteerd door het N.G.S. (Nederlands Genootschap voor Sport- en Wellnessmassage). Dat geldt niet voor onze 2 daagse basiscursus. Deze is alleen bedoeld voor thuisgebruik of als introductie op de opleiding.

Indien je de cursus hebt gevolgd en de opleiding toch wilt gaan doen in hetzelfde jaar, krijg je een korting van € 150,00 op de opleiding.

Altijd al geïnteresseerd in massage maar geen tijd of zin in een opleiding? Volg dan deze korte basiscursus!

Na de cursus
Na de cursus heb je enige kennis opgedaan van bepaalde technieken van het masseren. Het is aan te raden dit na deze cursus en tussen de cursusdagen door zoveel mogelijk in de praktijk uit te voeren en veelvuldig te oefenen om handgrepen en technieken eigen te maken.  Na de cursus ben je in staat een ontspanningsmassage te geven met effleurages/strijkingen voor rug en nek en heb je een basiskennis over de anatomie.
Let op: je bent na afrondig van deze cursus geen gediplomeerd masseur.  Je krijgt wel een certificaat van deelname van het WellnessInstituut.

Certificaat en accreditatie
Aan het einde van 2 cursusdagen ontvang je een certificaat van deelname van het WellnessInstituut.

Studieduur & Lesgeld
2 daagse basiscursus massage is inclusief gebruik van koffie/thee, exclusief lunch. Het gebruik van massage olie tijdens de cursus en de cursusklapper zit inbegrepen bij het lesgeld.
Tevens ontvang je een voucher voor een gratis dagentree voor het resort op locatie. (Deze entree heeft een geldigheidsduur van 3 maand en is niet inwisselbaar voor een tegoedbon of contant geld. Deze voucher kan niet verlengd worden). LET OP:  Voor aanvang van de cursus moet het volledige bedrag zijn voldaan.

Kosten: introductieaanbieding € 250,00

Daarnaast ontvang je op de dag van de cursus een gratis wellnessentree  (De entree is 3 maanden geldig en niet inwisselbaar voor contant geld).

Voordeel: Maak je na het volgen van de cursus de keuze om een N.G.S. opleiding te volgen bij het WellnessInstituut binnen een jaar, dan ontvang je een korting van € 150,00 op het lesgeld van de opleiding.

Locatie Emst, Veluwse Bron

Datum DAG 1
Datum DAG 2
dinsdag 3 september 2019
dinsdag 10 september 2019
Tijdstip ontvangst 9.45 uur
Start cursus 10.00 uur -16.00 uur
Kosten €250,- inclusief cursusklapper, inclusief 1x wellnessentree ( 3 maand geldig)

Locatie Schiedam, Thermen Holiday

Datum DAG 1
Datum DAG 2
maandag 4 november 2019
maandag 11 november 2019
Tijdstip ontvangst 9.45 uur
Start cursus 10.00 uur -16.00 uur
Kosten €250,- inclusief cursusklapper, inclusief 1x wellnessentree (3 maand geldig)
Schrijf je hier in

Aanhef Mevr.Dhr.

Voornaam

Voorletters

Achternaam

Adres

Postcode

Plaats

Telefoonnummer

E-mailadres

Naam op certificaat

Ik meld mij aan voor:
voor interesse of informatie graag een e-mail naar info@wellnessinstituut.nl- locatie Schiedam, Thermen Holidayvoor interesse of informatie graag een e-mail naar info@wellnessinstituut.nl - locatie Emst, Veluwse Bron

Licentienummer N.G.S. (indien van toepassing)

Eventuele bedrijfsnaam of afwijkend factuuradres.

Eventuele opmerkingen

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Bekijk de algemene voorwaarden