Basiscursus Aromatherapie

Tijdens de cursus Aromatherapie leer je de basisprincipes van een aromatherapie-massage en krijg je zowel theorie- als praktijkles voor het toepassen van de etherische oliën en het maken/mengen daarvan.

Als wellnessmasseur ben je continu bezig met beleving; sfeer, muziek en bovenal geurende oliën. Het is daarom een enorme toevoeging om etherische oliën te kunnen toepassen tijdens een (aroma)massage. De etherische oliën hebben niet alleen een unieke geur, maar hebben tevens een werking op de gesteldheid van de cliënt.

Voor wie is de cursus bedoeld?
De cursus is bedoeld voor masseurs die hun kennis en vaardigheden willen uitbreiden met Aromatherapie en dit tijdens massages willen toepassen of een unieke massage willen aanbieden. De cursus bestaat uit een basis indeling waarbij niet alle geuren worden toegepast, maar de meest belangrijke geuren worden uitgelicht.

Ben je N.G.S. Wellnessmasseur? Dan ontvang je voor deze cursus 4 accreditatiepunten!

Studieduur & lesgeld
1 lesdag van 10.00 tot 16.00 uur. Lesgeld: nu vast in prijs verlaagd voor € 149,00 inclusief koffie/thee en gebruik materiaal. Je maakt tijdens de lesdag zelf een massage olie met etherische ingrediënten die je mee naar huis mag nemen. Tevens ontvang je een aromamassage geheugenkaart, waar je de belangrijkste geuren op terug kan vinden. Daarnaast ontvang je op de dag van de cursus een gratis wellnessentree  (De entree is 3 maanden geldig en niet inwisselbaar voor contant geld).
Voor aanvang van de cursus moet het volledige bedrag zijn voldaan.

Na de cursus
Ben je in staat om de basis van een aromatherapie-massage uit te voeren op het gehele lichaam en heb je kennis gemaakt met de werking en samenstelling van basis- en etherische oliën.

Inschrijven
Inschrijven voor deze cursus kan door het inschrijfformulier in te vullen. Let op; inschrijving middels dit aanmeldformulier is bindend, met een wettelijke bedenktijd van 14 dagen. Wanneer je je inschrijft binnen 14 dagen voor aanvang van de cursus verwijzen wij je naar onze algemene/annuleringsvoorwaarden. Je ontvangt zo spoedig mogelijk (uiterlijk binnen 3 werkdagen) een bevestiging per e-mail waarin de vervolgstappen duidelijk beschreven staan. Let op: het minimaal aantal deelnemers voor deze cursus is 6 personen.

Vooropleiding/toelatingseisen
Om de cursus te volgen is massage-ervaring vereist, dit om het praktijkgedeelte soepel en snel te laten verlopen.
Het is niet nodig om een model mee te nemen. Er wordt geoefend op medecursisten, omdat het zelf beleven van de massage een belangrijk onderdeel is van de cursus.

Locaties en data

Kies een locatie en datum op het contactformulier aan de rechterkant van deze pagina.

Certificaat
Na het succesvol afronden van de cursus ontvang je een certificaat.

Schrijf je hier in

Aanhef Mevr.Dhr.

Voornaam

Voorletters

Achternaam

Adres

Postcode

Plaats

Telefoonnummer

E-mailadres

Ik meld mij aan voor:
dinsdag 15 oktober 2019 - locatie Schiedam, Thermen Holidayvrijdag 8 november 2019 - locatie Emst, Veluwse Bron

Licentienummer N.G.S. (indien van toepassing)

Naam die op het certificaat wordt vermeld inclusief voorletters.

Eventuele bedrijfsnaam of afwijkend factuuradres.

Eventuele opmerkingen

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Bekijk de algemene voorwaarden